Hvad kan jeg gøre?

Hvis du vil deltage aktivt i klubben, er det bedste du kan gøre at deltage i ture. Du kan være aktiv ved at deltage i ture arrangeret af andre, men især ved at arrangere ture selv. Hvis du ikke har prøvet at arrangere en tur før, kan du fx læse Gode råd for turarrangører, og du er altid velkommen til at kontakte bestyrelsen (bestyrelsen (snabel-a) vandreklub (punktum) dk ) hvis du har spørgsmål, vi hjælper dig gerne med at komme i gang. En anden mulighed er at finde en medarrangør - måske møder du andre der deler din interesse, hvis du tager med til det næste stormøde?

Hvis du vil deltage i arbejdet "bag kulisserne" i klubben, kan du selvfølgelig møde op til generalforsamlingen, og evt. stille op til en plads i bestyrelsen. Men der er også andre og mindre "forpligtende" måder at bidrage på.

Hvis du er interesseret i at hjælpe med at arrangere nogle af klubbens årligt tilbagevendende arrangementer, som julefrokost, sankthansfest, eller introture, tager vi gerne imod al hjælp. Du kan altid kontakte bestyrelsen (snabel-a) vandreklub (punktum) dk - også om arrangementer der endnu ikke er opslået på kalenderen, og selv om der er 8 måneder til næste julefrokost.

Du kan også hjælpe med at gøre klubben bedre ved at bidrage med indhold til hjemmesiden. Det kan være at skrive en turberetning, dele en god madopskrift, uploade billeder til galleriet eller skrive en artikel om et andet vandrerelateret emne. Du kan skrive til hjemmeside (snabel-a) vandreklub (punktum) dk hvis du har spørgsmål angående bidrag til hjemmesiden.

Klubben har tidligere, i flere omgange, haft et medlemsblad, og det kan vi få igen, hvis der er nogle stykker der har lyst til at stå for det. Vi har noget materiale liggende fra de tidligere redaktioner, som kan hjælpe nye i gang. Kontakt bestyrelsen (snabel-a) vandreklub (punktum) dk hvis du vil være med til at genstarte "Bladet".

Hvis du har nogle gode billeder fra en tur, som du gerne vil vise os andre, kan du også være med til en billedaften. Du kan enten arrangere en selv, eller bidrage til en der er arrangeret af andre. Til en billedaften er det som regel en god ide at have billeder fra 2-3 ture, så hvis du vil arrangere selv, er det stadig en god ide at invitere andre til at vise billeder. Du kan altid kontakte bestyrelsen (snabel-a) vandreklub (punktum) dk hvis du har nogen spørgsmål, vi hjælper gerne med at finde lokaler og alt det andet. Husk også, at du kan låne klubbens projektor til at vise billederne på!