Klubbens rabatordninger

Klubben har rabatordninger med:

For at udnytte rabatten skal du medbringe dit medlemskort i butikken. Fra 2018 har klubben indført digitale medlemskort, som kan fremvises elektronisk eller printes og medbringes på papir. Medlemskortet er gyldigt i et år og udsendes hvert år efter kontingentindbetalingen. Nye medlemmer får tilsendt kortet efter indbetaling af kontingent er registreret.

Husk at medlemskortet er personligt, og ikke må bruges til at shoppe for dine venner. Det er dog tilladt at købe gaver med kortet i rimeligt omfang.

Hvis du har problemer med eller spørgsmål til vores rabatordninger, så skriv til rabatordninger (snabel-a) vandreklub (punktum) dk .

Vær opmærksom på at de fleste butikker ikke tillader kombination af forskellige rabatordninger, og desuden ikke giver rabat på i forvejen nedsatte produkter.

Selv om du benytter en rabatordning, eller hvis du handler i en butik, klubben ikke har en aftale med, kan det ofte betale sig at prøve at prutte om prisen. Se fx http://www.forbrug.dk/raad-og-rettigheder/penge-og-oekonomi/prut-om-prisen/ for inspiration.